wpbed7fa25.png Acupunctuur  Praktijk Winschoten

Bent u goed  verzekerd?

dan wordt de behandeling vergoedt.

Home. Home. Achtergrond. Ontstaan. Klachten. Karakter. Praktijk. Behandeling. Bemer.
NIEUW IN DE PRAKTIJK

I-HEALTH
Het I-HEALTH systeem is een uitgebreid behandel systeem
die de oorzaak probeert op te sporen en te behandelen.

De drie technieken van I-Health

1. Analyse systeem Na een meting met een I-Health systeem weet de therapeut binnen enkele minuten hoe het met de energetische toestand van zijn cliënt gesteld is. De energetische toestand is, volgens de Chinese Geneeskunde, een maat voor de gezondheid. Het resultaat is gebaseerd op miljoenen referenties waarbij klinische gegevens vergeleken worden met gevonden energetische waarden. De techniek is vergelijkbaar met EEG en ECG, echter niet beperkt tot één functie maar uitgebreid tot alle lichamelijke basis functies. Na een interventie, in welke vorm dan ook, controleert de therapeut het effect daarvan. Als hij een middel voorschrijft, kan hij vooraf bepalen of dit middel het lichaam ondersteunt of niet.


2. Therapiesysteem In veel gevallen is een te lage energie of blokkade de oorzaak dat het lichaam niet gezond wordt. I-Health kan het lichaam ondersteunen door kleur- en magneet patronen toe te passen op acupunctuur punten, chakra's of organen. Hiertoe zijn honderden digitale remedies voorgeprogrammeerd. Met het analyse systeem kan de effectiviteit onmiddellijk worden vastgesteld. I-Health geeft suggesties voor behandelingen om de energiebalans te harmoniseren.


1+1=3. Interactiviteit. Alleen het lichaam weet wat prioriteit heeft! In het therapie systeem is interactieve techniek opgenomen. Het lichaam wordt een groot aantal therapieën aangeboden en de reactie van het lichaam wordt gemeten en vastgelegd.

I-Health analyseert welke Raymedie het best is. Er is geen betere indicator dan het eigen lichaam!


Voor meer informatie:    KLIK HIER

ZEER GOEDE RESULTATEN MET DE ZIEKTE VAN PFEIFFER en LYME
PFEIFFER
LYME